Jag har inga kurser.

Jag tror inte på kurser. Däremot tror jag på att dela med mig. Att fotograferande och företagande är två olika saker. Att många sitter med svaren men behöver hjälp att se dem.

Jag kan inte lova utmärkelser & evig lycka men jag kan lova att jag kommer göra allt för att du ska nå dina drömmar. Och vin, jag kommer alltid lova dig gott vin.

business & hjärta i Italien 6 platser

När avsatte du senast tid för dig själv? Tid att tänka klart. Tid att sätta mål. Tid att inspireras. Tid att drömma. Tid att dricka vin i Italien. 

Att vara fotograf och vilja växla upp och leva på att fotografera handlar om så mycket mer än att ta snygga bilder för att komma dit man vill. Det handlar om att veta vad man vill och sen hitta vägen dit. Men det snåriga är att det inte bara finns en väg. Det finns 1000 vackra stigar att gå på men ibland behöver man hjälp för att se sin stig för att kunna välja rätt. Det här är ingen workshop. Det här är business, fotografering, hjärta och vin. Handfasta tips, vägledning och inspiration för att du ska komma dit du vill.  Passar alla fotografer som vill lyfta sitt företag till en ny nivå. 

30 april- 03 maj 2019- FULLBOKAD 

14 maj-17 maj 2019 -1 plats LEDIG

Pris 19.600 SEK (exkl. moms)

Boende 3 nätter på lyxhotell Frukost, lunch, middag & dryck Transfer till och från hotellet. Bokning är bindande. Betalning kan delas upp på fyra tillfällen, 4900 sek x 4. Flygpris Stockholm-Rom i skrivande stund 1.700 sek.

ANMÄLAN GÖR DU I FORMLÄRET LÄNGST NER

 

3_0238.jpg

För dig med en kamera

Amatör, nybörjare, hobbyfotograf kalla det vad du vill. Det här är en endags kurs för dig som vill inspireras till att ta bättre bilder. Vi går igenom allt från teknik till hur du berättare en historia och berör med dina bilder. 

Med mig under dagen kommer Malin Mörner, fotograf & stylist finnas med och visa hur man kan förbereda och presentera det man vill fotografera för att få bästa förutsättningar. Se mer av Malins bilder på Instagram

Datum & plats FULLBOKAT hösten 2018 NY KURS KOMMER hösten 2019

Pris 4000 sek (exkl. moms)

INTRESSEANMÄLAN TILL NÄSTA OMGÅNG GÖR DU I FORMLÄRET LÄNGST NER

Kickoff 2020

För dig som vill utveckla och vill lyfta ditt företag till en ny nivå.

Upplägget är att lära och utvecklas ihop i villan under dagarna. Jag kommer hålla inspirationsföreläsningar och dela med mig av mina kontakter och erfarenheter. Innan kursen kommer även ditt företag gå igenom en genomlysning med förslag på förändring, branding, ekonomi och kommunikation. Vi kommer även jobba med att utveckla ditt bildspråk och du kommer få jobba med modeller under en fotografering.

Vi kommer även gå igenom-

Målsättning, affärsplan och uppföljning.

Digital kommunikation /digital merförsäljning.

Jobba mot företag & den kommersiella marknaden.

Personlig genomgång/ branding av ditt företag. Allt från visuell kommunikation till kundupplevelse.

Och såklart tid för vin, kollegor och att genomföra de visioner du/vi kommer fram till under dagarna här.

Passar alla småföretagare.

Datum- tidig vår 2020/ datum ej fastställt

Plats- Egen villa 20 minuter utanför Palma med pool och vacker utsikt över havet.

Pris- 15.800 sek (exkl. moms)

Boende i villa 3 nätter, frukost, lunch, middag & vin. Transfer till och från villan från Palmas flygplats ingår. Betalning kan delas upp på fyra tillfällen, 3940 sek x 4. Flygpris direkt Stockholm-Palma i skrivande stund 1.500 sek.

INTRESSEANMÄLAN TILL NÄSTA KURSEN 2020 GÖR DU I FORMLÄRET LÄNGST NER. Anmälan är inte bindande.

Jag heter *
Jag heter
Stålmannen funkar inte men ditt vanliga namn går bra
eller om du vill berätta något roligt motivera varför du vill gå kurs
Vilken kurs vill du anmäla dig till? *
Anmälan är först bindande när du ska säkra din plats och betalar bokningsavgiften