Kasta loss 2018-2019

Jag tror på små grupper. Jag tror på en lösning för varje företag. Jag tror på att stötta och lyfta varandra. Jag tror på att dela med mig av det jag lärt mig efter 10 år som fotograf och företagare. Jag tror att om du vill växa så är jag rätt person att stå vid din sida och lyfta dig. Och till sist, jag tror på miljöer som inspirerar och på vin, jag tror alltid på gott vin. 

business & hjärta i Italien 6 platser

När avsatte du senast tid för dig själv? Tid att tänka klart. Tid att sätta mål. Tid att inspireras. Tid att drömma. Tid att dricka vin i Italien. 

Att vara fotograf och vilja växla upp och leva på att fotografera handlar om så mycket mer än att ta snygga bilder för att komma dit man vill. Det handlar om att veta vad man vill och sen hitta vägen dit. Men det snåriga är att det inte bara finns en väg. Det finns 1000 vackra stigar att gå på men ibland behöver man hjälp för att se sin stig för att kunna välja rätt. Det här är ingen workshop. Det här är business, fotografering, hjärta och vin. Handfasta tips, vägledning och inspiration för att du ska komma dit du vill.  Passar alla fotografer som vill lyfta sitt företag till en ny nivå. 

30 april- 03 maj 2019- FULLBOKAD 

14 maj-17 maj 2019 -1 plats LEDIG

Pris 19.600 SEK (exkl. moms)

Boende 3 nätter på lyxhotell Frukost, lunch, middag & dryck Transfer till och från hotellet. Bokning är bindande. Betalning kan delas upp på fyra tillfällen, 4900 sek x 4. Flygpris Stockholm-Rom i skrivande stund 1.700 sek.

ANMÄLAN GÖR DU I FORMLÄRET LÄNGST NER

 

3_0238.jpg

För dig med en kamera

Amatör, nybörjare, hobbyfotograf kalla det vad du vill. Det här är en endags kurs för dig som vill inspireras till att ta bättre bilder. Vi går igenom allt från teknik till hur du berättare en historia och berör med dina bilder. 

Med mig under dagen kommer Malin Mörner, fotograf & stylist finnas med och visa hur man kan förbereda och presentera det man vill fotografera för att få bästa förutsättningar. Se mer av Malins bilder på Instagram

Datum & plats FULLBOKAT hösten 2018

Pris 4000 sek (exkl. moms)

INTRESSEANMÄLAN TILL NÄSTA OMGÅNG GÖR DU I FORMLÄRET LÄNGST NER

släpp företaget loss det är vår

För dig som redan gått business & hjärta i Italien 2018 eller för dig som fastnat och vill lyfta ditt företag till en ny nivå 2019.

Upplägget är att lära och utvecklas ihop i villan under dagarna. Jag kommer hålla inspirationsföreläsningar och dela med mig av mina kontakter och erfarenheter. Innan kursen kommer även ditt företag gå igenom en genomlysning med förslag på förändring, branding, ekonomi och kommunikation.

Vi kommer även gå igenom-

Målsättning, affärsplan och uppföljning.

Digital kommunikation /digital merförsäljning.

Jobba mot företag & den kommersiella marknaden.

Personlig genomgång/ branding av ditt företag. Allt från visuell kommunikation till kundupplevelse.

Och såklart tid för vin, kollegor och att genomföra de visioner du/vi kommer fram till under dagarna här.

Passar alla småföretagare.

Datum- 9 april-12 april 2019 (tis-fre) 1 plats LEDIG

Plats- Egen villa 20 minuter utanför Palma med pool och vacker utsikt över havet.

Pris- 15.800 sek (exkl. moms)

Boende i villa 3 nätter, frukost, lunch, middag & vin. Transfer till och från villan från Palmas flygplats ingår. Betalning kan delas upp på fyra tillfällen, 3940 sek x 4. Flygpris direkt Stockholm-Palma i skrivande stund 1.500 sek.

INTRESSEANMÄLAN TILL NÄSTA KURS GÖR DU I FORMLÄRET LÄNGST NER

Jag heter *
Jag heter
Stålmannen funkar inte men ditt vanliga namn går bra
eller om du vill berätta något roligt motivera varför du vill gå kurs
Vilken kurs vill du anmäla dig till? *
Anmälan är först bindande när du ska säkra din plats och betalar bokningsavgiften