Mina tankar om


TANKEN

Det blir inte alltid som jag tänkt. För tanken var en portfolio. Men någonstans så kände jag att resan till bilden är lika intressant, om inte mer. Och resan, kalla det inspiration, hittar jag där det känns. I arkitektur, i natten med ett barn i famnen, i en fåtölj som ger mig ha-begär, i ett typsnitt, i mötet med en främling, i tanken på hur det skulle låta om Gunde Svahn pratade skånska eller i en fantastiska hotellobby i Miami. Om allt det här, och lite mer, tänkte jag skriva om här. 

Nej det blir inte alltid som jag tänkt. Ibland blir det bättre.  

Hur ser det ut på en bröllopsfotografering?

Hur ser det ut på en bröllopsfotografering?

Ibland skulle jag vilja ha med er i bakfickan så ni får uppleva vad som händer på alla magiska bröllop jag plåtar. Skulle liksom vara kul att kunna visa er hur bilderna jag visar blir till. Men eftersom det är svårt att ta med över 6000 personer till mitt jobb (platsbrist) så filmade jag faktiskt lite på Mattias & Matildas bröllop i somras så ni skulle få vara med i efterhand. Så är du sugen på att se hur det går till så titta på filmklippet.

“It’s hard to be low with confetti high”
Mina favorithotell i Dubai

Mina favorithotell i Dubai

Jobbet bakom bilden

Jobbet bakom bilden