Mina tankar om


TANKEN

Det blir inte alltid som jag tänkt. För tanken var en portfolio. Men någonstans så kände jag att resan till bilden är lika intressant, om inte mer. Och resan, kalla det inspiration, hittar jag där det känns. I arkitektur, i natten med ett barn i famnen, i en fåtölj som ger mig ha-begär, i ett typsnitt, i mötet med en främling, i tanken på hur det skulle låta om Gunde Svahn pratade skånska eller i en fantastiska hotellobby i Miami. Om allt det här, och lite mer, tänkte jag skriva om här. 

Nej det blir inte alltid som jag tänkt. Ibland blir det bättre.  

Uppvaktning undanbedes

Uppvaktning undanbedes

fyller.jpg

Man funderar på vilka typer av kompisar man har om man måste sätta in en annons "uppvaktning undanbedes". De måste vara de värsta typerna, gäster som kommer med en färdiginslagen noblesseask från bensinmacken, dammsuger buffén, dricker upp varenda slatt i barskåpet, kräks på hallmattan, kissar i blomkrukan och sen somnar på soffan. För varför känner man annars att man måste annonsera i tidningen att man INTE vill bli uppvaktad av sina vänner & sin familj. 

dricker upp varenda slatt i barskåpet, kräks på hallmattan, kissar i blomkrukan och sen somnar på soffan

Nu råkar det vara så att jag inte har några vänner eller familj med den beskrivning, eller vänta några av mina kompisar har spytt på hallmattan på någon hemmafest, men i övrigt så är de en artig skara. Därför vill jag gärna uppmuntra er att fira min födelsedag. Födelsedagar ska firas, ordentligt, det är lag på det. Hurra mig själv 36 år. 

Vinterresa 2019

Vinterresa 2019

Att jobba hemifrån, utomlands

Att jobba hemifrån, utomlands