Mina tankar om


TANKEN

Det blir inte alltid som jag tänkt. För tanken var en portfolio. Men någonstans så kände jag att resan till bilden är lika intressant, om inte mer. Och resan, kalla det inspiration, hittar jag där det känns. I arkitektur, i natten med ett barn i famnen, i en fåtölj som ger mig ha-begär, i ett typsnitt, i mötet med en främling, i tanken på hur det skulle låta om Gunde Svahn pratade skånska eller i en fantastiska hotellobby i Miami. Om allt det här, och lite mer, tänkte jag skriva om här. 

Nej det blir inte alltid som jag tänkt. Ibland blir det bättre.  

Vinterresa 2019

Vinterresa 2019

Det tog exakt 4 dagar innan pesten tog oss. 4 dagar hemma i Sverige innan vi blev sjuka. Till saken hör att vi klarat oss HELA vintern utan vab jag hävdar bestämt att det har att göra med att vi bott på Nya Zeeland under januari/ februari. I alla fall, drog till Istanbul på jobb, åt en skaldjurspasta, flög hem och sen kom kroppsvätskor i överflöd ur ALLA HÅL (ej vagina dock). Kanske inte kan skylla magsjukan på Svedala (den får Istanbul ta på sig) men det blev startskottet för sjukstugan som fortfarande (3 veckor senare) fortgår med att alla familjemedlemmar turas om att vara sjuka. 

Med det sagt. Nytt vinterhem & arbetsplats inför 2019 ska bokas. Väljer mellan Jamaica, Bali (går nog bort eftersom det är så många regndagar i jan-feb), Mexico, Sydafrika, Costa Rica, USA (Florida). Tänkte dela med mig av av alla boenden jag hittat vad det lider (tant-uttryck) men som sagt, just nu ska vi bara bestämma vart vi ska. 

tulumtreehouse.jpg

Tulum

Plus för väder, mat, boende. Minus för säkerheten. Har en uppsjö av boenden som kräver sitt eget inlägg...

El Mangroove.jpeg

Costa Rica

Gillar väder, mat, boende. Minus få boenden som jag gillar som tar emot barn. Tittat på El Mangroove men om vi skulle resa utan barn skulle vi köra Kura Design Villas

61de124759789083dbca911c819e1f4a.jpg

Sydafrika

Alla pratar om hur fantastiskt det är, lite orolig för säkerheten. Kollat på Pod Boutique Hotel men man får inte ha barn under 12 år med så jag fortsätter nog leta efter hus istället. 

Bästa hotellen i Mexico - Tulum

Bästa hotellen i Mexico - Tulum

Uppvaktning undanbedes

Uppvaktning undanbedes