Mina tankar om


TANKEN

Det blir inte alltid som jag tänkt. För tanken var en portfolio. Men någonstans så kände jag att resan till bilden är lika intressant, om inte mer. Och resan, kalla det inspiration, hittar jag där det känns. I arkitektur, i natten med ett barn i famnen, i en fåtölj som ger mig ha-begär, i ett typsnitt, i mötet med en främling, i tanken på hur det skulle låta om Gunde Svahn pratade skånska eller i en fantastiska hotellobby i Miami. Om allt det här, och lite mer, tänkte jag skriva om här. 

Nej det blir inte alltid som jag tänkt. Ibland blir det bättre.  

Hyra hus i Mexico - Tulum

Hyra hus i Mexico - Tulum

Efter att jag lagt oförskämt mycket tid på att leta hotell i Tulum så tänkte jag att det är högst motiverat att lägga minst lika mycket tid på att leta hus att hyra. Beklagar mig ändå för Henrik att det är så jobbigt att leta boende (kan vara så att jag egentligen älskar det men det är inget jag avslöjar, eller nu gjorde jag visst det). I alla fall. Har sorterat bort boenden där man var tvungen att vara en del av den lokala knarkförsäljningen eller bära sombrero hela dagarna för att passa in. Kvar blev detta...

hus där du passar du in utan att bära sombrero
Penthouse.jpeg

Penthouse

3500/natt finns bara ledigt i feb 2019

hus.jpeg

Hus

Finns 6 likadana villor, alla utom en var fullbokad. Pris 7000/hela villan/natt

Poolhus.jpeg

Poolhus

Om man skulle hyra med fler så finns denna villa för 6 personer, 6500/natt

Villa.jpeg

Villa utanför Tulum

2800/natt

Villa2.jpeg

Poolhouse

4500/natt inredningen kanske andas lite ungkarl men annars snyggt

hus3.jpeg

Enklare hus

2800/natt

hus4.jpeg

Familjevilla

2300/natt

oasisSercenity.jpeg

Mindre villa

3500/natt

villa6.jpeg

Skön villa

2000/natt

Att jobba med skuggor

Att jobba med skuggor

Bästa hotellen i Mexico - Tulum

Bästa hotellen i Mexico - Tulum