Mina tankar om


TANKEN

Det blir inte alltid som jag tänkt. För tanken var en portfolio. Men någonstans så kände jag att resan till bilden är lika intressant, om inte mer. Och resan, kalla det inspiration, hittar jag där det känns. I arkitektur, i natten med ett barn i famnen, i en fåtölj som ger mig ha-begär, i ett typsnitt, i mötet med en främling, i tanken på hur det skulle låta om Gunde Svahn pratade skånska eller i en fantastiska hotellobby i Miami. Om allt det här, och lite mer, tänkte jag skriva om här. 

Nej det blir inte alltid som jag tänkt. Ibland blir det bättre.  

Bästa kontoret på Ekerö

Bästa kontoret på Ekerö

Tänk dig ett kontorshotell som är mer som ett hem. En plats där kaffet smakar lite bättre, kollegorna är lite roligare och vardagsrummet lite mer kreativt. Och en takterrass med utsikt över Mälaren på det. Där sitter jag.

Under många år hade jag kontor och studio på Rörstrandsgatan i stan, underbart ställe men när jag insåg hur mycket tid jag spenderade i veckan (7 timmar) på att åka fram och tillbaka till stan från Ekerö så bestämde jag mig för att flytta ut all verksamhet till Ekerö. Bästa beslutet. Det tar mig nu 3 minuter att ta mig till kontoret, 3 minuter att lämna/hämta på dagis plus och jag får sitta med en bunt sköna människor som också driver eget. 

kontor-ekero-01_smallpigart.jpg

Om man tänker ur ett företagsperspektiv så innebär det att jag kan fakturera 7 h mer i veckan mot att sitta i bilen den tiden. Eller för den delen, vara ledig en dag i veckan om jag vill vara hemma och mysa med sonen.  

kontor-ekero-05_smallpigart.jpg
kontor-ekero-03_smallpigart.jpg
kontor-ekero-04_smallpigart.jpg
Företagsfotografering och människan bakom yrket

Företagsfotografering och människan bakom yrket

Att jobba med skuggor

Att jobba med skuggor