Mina tankar om


TANKEN

Det blir inte alltid som jag tänkt. För tanken var en portfolio. Men någonstans så kände jag att resan till bilden är lika intressant, om inte mer. Och resan, kalla det inspiration, hittar jag där det känns. I arkitektur, i natten med ett barn i famnen, i en fåtölj som ger mig ha-begär, i ett typsnitt, i mötet med en främling, i tanken på hur det skulle låta om Gunde Svahn pratade skånska eller i en fantastiska hotellobby i Miami. Om allt det här, och lite mer, tänkte jag skriva om här. 

Nej det blir inte alltid som jag tänkt. Ibland blir det bättre.  

Bröllopsfotograf med 300 i bagaget

Bröllopsfotograf med 300 i bagaget

Med över 10 år och 300 bröllop i bagaget så har jag landat i vad bröllopsfotografering handlar om (för mig).

“Jag skapar inre skönhet utanpå”

Mina bilder föds i glappet mellan den du vill framstå som och den du verkligen är. Stunden då du är du (minus mysbrallor & mat mellan tänderna). Det är då då det händer. Om det låter flummigt tänk inre skönhet utanpå liksom, sånt fixart jag.

Bilder som är på riktigt, som livet är mest, vackert, galet, stillsamt och allt där i mellan. Skapade med asgarv, tårar, galna idéer, snabba fingrar, dåliga skämt och så klart med ap-mycket kärlek. Det är en Smallpig-bild i bröllopsformat. 

brollopsfotograf.jpg
“Om jag vill se fler bröllopsbilder?”

Den här bloggen handlar inte så mycket om bröllopsfotografering, mest för att jag redan har en hemsida med bara bröllopsbilder men också för att jag vill visa upp en annan sida av mitt fotograferande.

Men om du känner ett omättat behov av att kolla in Sveriges (och världens kanske) skönaste brudpar som jag mött på mina uppdrag världen över. Titta gärna in och dröm er bort bland fest, lyckorus & sköna kärleksskratt. Eller hör av er direkt till mig om ni vill veta mer om bröllopsfotografering. 


Jobbet bakom bilden

Jobbet bakom bilden

Nordiska Kök for the win

Nordiska Kök for the win