Mina tankar om


TANKEN

Det blir inte alltid som jag tänkt. För tanken var en portfolio. Men någonstans så kände jag att resan till bilden är lika intressant, om inte mer. Och resan, kalla det inspiration, hittar jag där det känns. I arkitektur, i natten med ett barn i famnen, i en fåtölj som ger mig ha-begär, i ett typsnitt, i mötet med en främling, i tanken på hur det skulle låta om Gunde Svahn pratade skånska eller i en fantastiska hotellobby i Miami. Om allt det här, och lite mer, tänkte jag skriva om här. 

Nej det blir inte alltid som jag tänkt. Ibland blir det bättre.  

Mina favorithotell i Dubai

Mina favorithotell i Dubai

Tänkte släppa in er i min hjärna... (håll i er)...

Hjärncell med rosa hår som skulle kunna vara med i lyxfällan -Vi ska hyra ett lyxhus i Sydafrika eller Mexico i tre månader nu i vinter. Med kock, chaufför och barnvakt. 

Hjärncell utan hår (dragit av allt) - Men du ville ju bygga en snygg pool också, har du verkligen råd med det?

Hjärncell med rosa hår som skulle kunna vara med i lyxfällan - Skit på dig!

Slutsatsen efter långa och många samtal fram och tillbaka är att det blir för dyrt med lyxhus i Sydafrika eller Mexico plus bygga pool. Har därför börjat kolla på alternativa vinterresor och tänkte något enkelt och billigt, ett lyxigt ökenhotell i Dubai kanske. Dubai är ju billigt, not. 

MEN Dubai behöver inte bli dyrt, om man håller sig borta från Palmen så finns det många fina hotell. Vi har tidigare bott på Melia hotell men nu är jag sjukt sugen på det nya design hotellet Form, väldigt prisvärt hotell. Man kan ju ta någon dag på mitt måste hotell i öknen om man känner "fuck-bygga-pool" när man är där. 

image.png

Prisvärt designhotell

Pris från 900 sek

image.png

Öken hotell

Pris från 3500 sek

image.png

Cityhotell

Pris från 1600 sek

image.png

Bra för familjer

Pris från 2000 sek

image.png

Nära med stil

Pris från 2700 sek

image.png

Modernt & lekfullt

Pris från 1500 sek

image.png

Nytt 2019

Pris från 2900 sek

Fotografering av företag

Fotografering av företag

Hur ser det ut på en bröllopsfotografering?

Hur ser det ut på en bröllopsfotografering?