Mina tankar om


TANKEN

Det blir inte alltid som jag tänkt. För tanken var en portfolio. Men någonstans så kände jag att resan till bilden är lika intressant, om inte mer. Och resan, kalla det inspiration, hittar jag där det känns. I arkitektur, i natten med ett barn i famnen, i en fåtölj som ger mig ha-begär, i ett typsnitt, i mötet med en främling, i tanken på hur det skulle låta om Gunde Svahn pratade skånska eller i en fantastiska hotellobby i Miami. Om allt det här, och lite mer, tänkte jag skriva om här. 

Nej det blir inte alltid som jag tänkt. Ibland blir det bättre.  

Fotografering av företag

Fotografering av företag

Att kommunicera med sina kunder genom bilder är det enklaste och snabbaste sättet få engagemang och känsla för den produkt eller tjänst som du säljer. Kunderna vill se autentiska bilder och känna sig inkluderade. Som fotograf är det både lärorikt och utvecklande att få dyka in i andra verksamheter och fånga bolagets kärna, efter just denna plåtning ville jag börja jobba på ett stålgjuteri. HELT magiskt miljö.

Uppdraget från Stavanger Steel var miljöbilder från gjuteriet som visa hantverket och människorna bakom. Bilderna skulle användas på hemsida och i presentationer av bolaget internationellt.

Kort om bolaget: Stålgjuteri med världsledande kvalitetsprodukter i både gjuten och smidd form.

Så här blev resultatet.


Så här får du ditt företag att synas bättre än konkurrenternas

Så här får du ditt företag att synas bättre än konkurrenternas

Mina favorithotell i Dubai

Mina favorithotell i Dubai