Mina tankar om


TANKEN

Det blir inte alltid som jag tänkt. För tanken var en portfolio. Men någonstans så kände jag att resan till bilden är lika intressant, om inte mer. Och resan, kalla det inspiration, hittar jag där det känns. I arkitektur, i natten med ett barn i famnen, i en fåtölj som ger mig ha-begär, i ett typsnitt, i mötet med en främling, i tanken på hur det skulle låta om Gunde Svahn pratade skånska eller i en fantastiska hotellobby i Miami. Om allt det här, och lite mer, tänkte jag skriva om här. 

Nej det blir inte alltid som jag tänkt. Ibland blir det bättre.  

Så här får du ditt företag att synas bättre än konkurrenternas

Så här får du ditt företag att synas bättre än konkurrenternas

Egna bilder ger äkthet i din visuella kommunikation.

Många företag använder sig av generiska, opersonliga stock photo-bilder i tron att det är vad kunden vill se. Sanningen är att kunderna vill se äkthet. Något som inte syns i enbart estetiskt tilltalande och idealiserande bilder utan verklighetsanknytning till verksamheten. Även om er webbplats ”måste” ha en mer seriös framtoning så vinner ni alltid på att visa egenproducerad bildmaterial före stock photo-bilder. Om ni inte vill vara ett företag i mängden av alla andra företag så anlita en fotograf som kan hjälpa er fånga företagets personlighet. Våga vara äkta.

Därför är bilder viktiga om du vill nå dina kunder.

Skälet till att bilder är så tilltalande för oss människor handlar i grund och botten om hur vår hjärna fungerar när den tar emot och behandlar information. Medan vi egentligen inte ens har medfödd kognitiv kapacitet för att behandla ord har vi helt andra förutsättningar när det gäller bilder.

• Vår hjärna kan registrera bilder som endast visas i 13 millisekunder.
• Vi kan få en uppfattning av en visuell scen på mindre än en tiondels sekund.
• 90 procent av informationen som mottages av hjärnan är visuell.
• Hjärnan processar bilder 60. 000 gånger snabbare än text.
• Vi minns bara 10% av information vi hört tre dagar efter att ha hört det, men minns 65 % av informationen om den hängde ihop med relevant bild.

(Källa: Visual Teaching Alliance & LifeLearn)


Bildköp ska vara enkelt, låt mig berätta mer.

Kontakta mig på mailen hello@smallpigart.se eller slå en signal på 0704089090 om du inte vill använda formuläret.

Name *
Name
Porträtt företag

Porträtt företag

Fotografering av företag

Fotografering av företag