Mina tankar om


TANKEN

Det blir inte alltid som jag tänkt. För tanken var en portfolio. Men någonstans så kände jag att resan till bilden är lika intressant, om inte mer. Och resan, kalla det inspiration, hittar jag där det känns. I arkitektur, i natten med ett barn i famnen, i en fåtölj som ger mig ha-begär, i ett typsnitt, i mötet med en främling, i tanken på hur det skulle låta om Gunde Svahn pratade skånska eller i en fantastiska hotellobby i Miami. Om allt det här, och lite mer, tänkte jag skriva om här. 

Nej det blir inte alltid som jag tänkt. Ibland blir det bättre.  

Fotokurs

Fotokurs

Egentligen har jag inga fotokurser. Jag tror inte på kurser. Däremot tror jag på att dela med mig. Att fotograferande och företagande är två olika saker. Att många sitter med svaren men behöver hjälp att se dem. Men framför allt tror jag på att alla fotografer behöver tid att utveckla sitt bildspråk, tid att strukturera sitt företagande. Därför kallar jag det inte för kurs, för mig är det mer en kickoff.

Just nu finns det tre olika kurser att signa upp sig på. Läs mer om dem här.


BTS bilder av bästa Linda

 

Kickoff gänget 2019.

 

Nyfiken, skicka en intresseanmälan!

Name *
Name
Tre sätt att få inbjudande och varma porträtt

Tre sätt att få inbjudande och varma porträtt